top of page
4 Groene Bomen Jelicious Foto Credit Tjitske Sluis

Groene Bomen

Hoog boven het publiek speelt de wind in een magische dans met de levende bomen. Langzaam komen de bomen in beweging en verschijnen exotische figuren op hoge stelten. Wandel mee met de groene bomen, door het mysterieuze sprookjesbos dat zij samen vormen. Misschien kom je de groene fee wel tegen, die de bomen heeft betoverd met haar rustgevende klanken. Dansend op de muziek van de groene fee, vormen de levende bomen een prachtig bos op stelten.
 

Sensueel en elegant brengt dit groene gezelschap de magie van de natuur terug naar ons stedelijke landschap.

De levende bomen op stelten benadrukken het belang van duurzaamheid en het genieten van kleine momenten in onze snelle wereld. Deze spectaculaire act wordt uitgevoerd door zeer ervaren steltenloopsters, prikkelt de fantasie en brengt je in tropische sferen. Een prachtig, groen en milieuvriendelijk spektakel.
 

En… deze bomen hoeven nooit water!

Deze act is geschikt voor onder andere straattheaterfestivals en andere festivals, winkelcentra, feesten, bedrijfsevenementen en openingen. De steltenact is in het bijzonder geschikt voor evenementen met de thema’s duurzaamheid, milieu en natuur.

De groene bomen zijn te boeken in een groep van 2 - 5 performers.

De act wordt gespeeld op stelten van 1,50 meter.

De groene bomen zijn ook te boeken als kindervoorstelling.

13.jpg
7-1.jpg
2-2.jpg
170917Jel_LR_BL1A5071.jpg
bottom of page