top of page
Les Arbres d Or stelten act

Arbres d'Or

Tussen de gouden takken met parelmoerkleurige blaadjes verschuilen zich mysterieuze dames. Zij beginnen uiterst elegant te bewegen, de muziek zwelt aan en plotseling bevind je je in het gezelschap van sierlijke art-nouveau boomwezens. Waan je in de Montmartre of in Jardin de Luxembourg met deze Franse dames op hoge, gouden stelten.

De gouden bomen worden vergezeld door mademoiselle Aurélie. Haar stralende verschijning is betoverend. Mademoiselle Aurélie houdt de Arbres D’Or nauwlettend in de gaten met haar magische vergrootglas. Met grote ogen van verbazing aanschouwt zij deze vreemde wereld. Zo nu en dan raakt zij verstrikt in een prachtige dans met de gouden bomen.

 

Moeder Natuur was de grootste inspiratiebron voor deze kunstzinnig gestileerde boomfiguren. Laat je meevoeren naar lang vervlogen tijden met deze chique stelten act. Laat je verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt.

Deze act is geschikt voor onder andere straattheaterfestivals en andere festivals, winkelcentra, feesten, bedrijfsevenementen en openingen.

De gouden bomen zijn te boeken in een groep van 2 - 3 performers.

De act wordt gespeeld op stelten van 1,50 meter.

Gouden bomen op stelten
Gouden Bomen op stelten. Foto Tjitske tik
Gouden Bomen op stelten. photo by Eric Dignum
Gouden Bomen op stelten
bottom of page